2012 m. rugpjūčio 9 d., ketvirtadienis

Geia sas

Dvi undinės su jumis sveikinasi tik dabar, ir kaip bebūtų gaila, jau iš Vilniaus, nes kol mes buvome Šventojoje neradome nei vienos wi-fi zonos, o nuvažiavusios į Palangą ten taip negalėjome prisijungti, tai gi dabar turėsim visos nuostabios savaitės įspūdžius surašyti į vieną įrašą.

Two mermaids with you are greeting only now, and how sad it sounds, already in Vilnius, because when we were in Šventoji we couldn't find any wi-fi zones, and when we were in Palanga, we couldn't connect, so now we gonna to wrote everything from whole week.


 
Galim tik pasigirti tą savaitę buvusiais puikiais orais, kasdien plieskiančia saule ir žinoma mes tuo pasinaudojom :), kasdien į paplūdimį, ėjome kaip į darbą, o vakarais apsikabinusios fotoaparatą keliaudavom į paplūdimį, palydėdavom saulę ir jaukiai praleisdavom vakarus. Nuėjom į ilgai lauktą, svajotą ir sapnuotą, Andriaus Mamontovo koncertą. Tai buvo pats nuostabiausias vakaras, mes šokom, rėkėm kaip išprotėjusios, džiaugėmės, ir negalėjom patikėti tuo, kas vyksta ant scenos.
We can only brag about that week and it's weathers, sun was shining everyday and yes, we use it:), everyday we went to the beach like into work, then in the evenings we watched sunsets and our evenings were very cozy. We went to the (our dreamed about for a long time) Andrius Mamontovas concert. It was the best evening, we danced, screamed like insane, we were very happy, and still couldn't believe, what is going on the scene.



























Ta savaitė dar kartą tik patvirtino, kad ši vasara yra geriausia, kurią tik turėjom, nes visas laikas ten, neapsakomas žodžiais. Tą reikėjo jausti viskuo, savo pirštu galiukais, nosim, pėdom ir viskuo ką tik turim ant savęs! Dar iki dabar kratom smėlį iš tašių ir kišenių:D

That week, again approve, that this summer is the best of the all we had, because whole time there untold in words. You have to feel it with everything, with your fingers tips, nose, foots and everything you have on you! Until now we are shake sand from our bags and pockets:D


Kisses from Dictators.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą