Štai mūsų pati mėgstamiausia pica , kurią mes gaminamės ,papandykite ir jūs , tikrai nenusivilsite :)
So, this is our favorite pizza which we are baking, try it by yourselves, you won't be disappointed.
So, this is our favorite pizza which we are baking, try it by yourselves, you won't be disappointed.
Gaminasi apie 1h. 30min.
It's making about 1h.30min.
išeina 3 tokios picutės iš 1 porcijos
it will be 3 pizzas as those from one portion
Tešlos receptas Dough recipe
- 15g. šviežių mielių (6g. sausų)
15 grams fresh yeast (6 grams of them are dry) - 200ml. drungno vandens
200 milliliter of lukewarm water - 1 v.š cukraus (20g.)
1 tablespoon of sugar - 0.5 v. š. druskos (15g.)
0.5 tablespoon of salt - 3 v.š alyvuogių aliejaus (60g.)
3 tablespoons olive oil - 300g. miltų
300 grams of flour
- Sumaišyti mieles, cukrų ir pusę kiekio vandens.
Mix yeast, sugar and half content of water - Pridėkite miltų , druskos , alyvuogių aliejaus ir supilkite likusį vandenį.
Add flour, salt, olive oil and pour rest water - Laikykite šiltai apie 1h. 30min. valandos , kad tešla iškiltų.
Keep warm for about an hour and 30 min, because dough have to rise - Suformuoti tešlos pagrindą ir jį subadyti , kad picos pagrinas neišsipūstų.
Form dough base and pierce it with fork, because it can bloat - Orkaitę įkaitinkite iki 180
°
laipsnių. Picos pagrindą kepkite tokioje temperatūroje ,uždėkite norimus priedus ir vėl pakepkite , kol gražiai apskrus :)
Oven have to be glow to 180 ° . Dough of pizza bake in this temperature, then put your want ingredients, and bake till everything look perfectly.:)
Bon appetit from
Dictators.
O būtina pilti alyvuogių aliejų? :)
AtsakytiPanaikintiGal galima jį pakeisti paprastu aliejumi? :)
Galima pilti ir paprasta aliejų, bet aš jeigu turiu nors lašelį alyvuogių aliejaus, vistiek jo įpilu, duoda Itališkos dvasios kepiniams :)
AtsakytiPanaikinti