2012 m. liepos 8 d., sekmadienis

Focaccia picos tešla

  Štai mūsų pati mėgstamiausia pica , kurią mes gaminamės ,papandykite ir jūs , tikrai nenusivilsite :) 


So, this is our favorite pizza which we are baking, try it by yourselves, you won't be disappointed.

Gaminasi  apie 1h. 30min. 

It's making about 1h.30min.

išeina 3 tokios picutės iš 1 porcijos
it will be 3 pizzas as those from one portion 

Tešlos receptas Dough recipe
  • 15g. šviežių mielių (6g. sausų)
    15 grams fresh yeast (6 grams of them are dry)
  • 200ml. drungno vandens
    200 milliliter of lukewarm water
  • 1 v.š cukraus (20g.)
    1 tablespoon of sugar
  • 0.5 v. š. druskos (15g.)
    0.5 tablespoon of salt
  • 3 v.š alyvuogių aliejaus (60g.)
    3 tablespoons olive oil
  • 300g. miltų
    300 grams of flour
  1. Sumaišyti  mieles, cukrų ir pusę kiekio vandens.
    Mix yeast, sugar and half content of water
  2. Pridėkite miltų , druskos , alyvuogių aliejaus ir supilkite likusį vandenį.
    Add flour, salt, olive oil and pour rest water
  3. Laikykite šiltai apie 1h. 30min. valandos , kad tešla iškiltų.
    Keep warm for about an hour and 30 min, because dough have to rise
  4. Suformuoti tešlos pagrindą ir jį subadyti , kad picos pagrinas neišsipūstų.
    Form dough base and pierce it with fork, because it can bloat
  5. Orkaitę įkaitinkite iki 180 ° laipsnių. Picos pagrindą kepkite tokioje temperatūroje ,uždėkite norimus priedus ir vėl pakepkite , kol gražiai apskrus :)
    Oven have to be glow to 180
    ° . Dough of pizza bake in this temperature, then put your want ingredients, and bake till everything look perfectly.:)



     
Bon appetit from Dictators.

2 komentarai:

  1. O būtina pilti alyvuogių aliejų? :)
    Gal galima jį pakeisti paprastu aliejumi? :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Galima pilti ir paprasta aliejų, bet aš jeigu turiu nors lašelį alyvuogių aliejaus, vistiek jo įpilu, duoda Itališkos dvasios kepiniams :)

    AtsakytiPanaikinti