2012 m. rugpjūčio 21 d., antradienis

Nǐ hǎo

    Senokai nesireiškėm, nes kiekviena turėjo savų darbų, tad jeigu kas pasigedot mūsų- iškart atsiprašom!

We were away for a long time, because we had some works separately, so if you miss us- we're sorry!


    Ketvirtadienį  mes nusprendėm važiuot į Trakus su dviračiais. Tai buvo mirtis mūsų kojoms, užpakaliams ir šiaip jėgoms. 40 kilometrų į priekį ir 40 atgal, 80 km per vieną dieną, tai vis gi kažką reiškia. O dar kai kartais Monika sumaišo ir pasuka ne į tą kelią ir prisideda dar 20 km, tai kelias išties netrumpas.

On Thursday we decided to go to Trakai with bicycle. It was death for our legs, butts and for our strengths. 40 kilometres to Trakai and 40 backing from it, so 80km per one day, it means something. And when Monika confuses and turn in other road and it contributes 20km, the way isn't short.



Taigi į šitą "tripą" susiruošėm tryse: Monika, Lina ir Lukas. Turbūt didžiausias išbandymas tai buvo Linai, nes ji nevažinėjo savo dviračiu 5 metus, o po tokio laiko ir kelias iki artimiausios parduotuvės dviračiu prailgsta:D Išvažiavom 10h ryto ir Trakus pasiekėm apie 14h.

So we three: Monika Lina and Lukas get up for this trip. Probably the biggest challenge it was for Lina, because she hadn't ride bike for 5 years, and after 5 years way to the closest shop is long:D We drove out on 10a.m. o'clock and we reached Trakai at 2p.m.




Taigi jeigu atsirastų ir daugiau savo jėgomis pasitikinčių, tačiau dienas leidžiančių ant sofutės žmonių, traukite ir jūs į Trakus dviračiais ( maršrutas ).

So if there will be more confident, but spreading days on sofa people, you can drive into Trakai too with bikes  ( route).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą